Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- رئیس مرکز تنظیم مقررات سازمان مالیاتی با بیان اینکه از ششم فروردین پرداخت مالیات و دریافت نوبت تعویض پلاک از یک درگاه انجام خواهدشد گفت:درحال حاضر افراد برای پرداخت مالیات برنقل و انتقال به سازمان مالیاتی و سپس به سامانه نیروی انتظامی مراجعه می‌کنند.

محمد برزگری رئیس مرکز تنظیم مقررات سازمان مالیاتی در خصوص مرجع دریافت کننده مالیات نقل و انتقال خودرو گفت: قانونگذار دو مرجع دفاتر اسناد رسمی و مراکز تعویض پلاک را مورد حکم قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قانونگذار این دو مرجع را تکلیف می‌کند که در زمان تعویض پلاک و ثبت سند انتقال، مالیات مربوطه را اخذ کنند. هر کدام از این دو مرجع زودتر مالیات را اخذ کند، دیگر الزامی برای مرجع دوم در گرفتن مالیات وجود ندارد.

وی افزود: برای انجام سیستمی این کار جلسات متعددی برگزار شد. حتی به سمتی حرکت کردیم که فارغ از اینکه کدام یک از این مراجع مالیات را دریافت می‌کنند، افراد بتوانند به صورت خود اظهاری در سایت سازمان امور مالیاتی، مالیات را پرداخت و گواهی آن را دریافت کنند. قانون‌گذار اعلام کرده است که هر کدام از این مراجع که نسبت به وصول مالیات اقدام نکنند، دو برابر میزان مالیات جریمه خواهند شد.

تغییر روند پرداخت مالیات نقل و انتقال خودرو از 6 فروردین/ متقاضیان ابتدا گواهی پرداخت مالیات بگیرند

برزگری تاکید کرد: براساس قانون از ۱۳ بهمن ماه تعویض پلاک و دفاتر اسناد رسمی ابتدا باید گواهی پرداخت مالیات را از سازمان امور مالیاتی دریافت کنند و بعد از آن نسبت به نقل و انتقال و یا تعویض پلاک اقدام کنند.

وی با بیان اینکه افراد در این مدت ابتدا وارد سامانه سازمان امور مالیاتی می‌شدند، مالیات را پرداخت کرده و سپس به سامانه تعویض پلاک مراجعه می‌کردند تا نوبت دریافت کنند، گفت: با همکاری سازمان امور مالیاتی و نیروی انتظامی این روند تغییر یافته و پس از اینکه افراد مالیات نقل و انتقال خود را پرداخت کردند در همان سامانه سازمان امور مالیاتی نوبت تعویض پلاک را نیز دریافت خواهند کرد.

رئیس مرکز تنظیم مقررات سازمان مالیاتی ادامه داد: این موضوع دو ماه در استان سمنان به صورت ازمایشی اجرا شده و از ششم فروردین ماه در کل کشور اجرا خواهد شد. بحث‌های پیرامون دفتر اسناد رسمی به سازمان امور مالیاتی ارتباطی ندارد و افراد اگر بخواهند برای نقل و انتقال خودرو به هر یک از مراکز تعویض پلاک و یا دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنند باید حتما گواهی پرداخت مالیات را ارائه کنند.

 

تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان امور مالیاتی مالیات نقل و انتقال نقل و انتقال خودرو سازمان مالیاتی پرداخت مالیات دریافت کنند تعویض پلاک اسناد رسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۱۸۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۳ هزار میلیارد ریال فرار مالیاتی حوزه ساخت و ساز در خوزستان

سرپرست مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی از مطالبه ۳ هزار میلیارد ریال مالیات از فراریان مالیاتی مجریان ذیصلاح ساختمان خوزستان خبر داد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی سازمان امور مالیاتی، شاهین مستوفی سرپرست مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور پیرامون نحوه شناسایی فرار مالیاتی مجریان ذیصلاح ساختمان خوزستان و میزان مطالبه مالیاتی از آنان، اظهار داشت: متعاقب دریافت گزارش سامانه سوت زنی مبنی بر فرار مالیاتی شرکت‌های سازنده مسکن در این استان و با‌توجه به وجود اطلاعات مربوط به میزان فعالیت این اشخاص در سازمان نظام مهندسی استان مذکور (از جمله حق تعرفه هر متر مربع متراژ واگذار شده به هر شخص حقیقی یا حقوقی، قرارداد‌های منعقده فی مابین کارفرمایان و مجریان ذی صلاح) و عدم همکاری کامل آن مجموعه، انجام بازرسی موضوع ماده (۱۸۱) قانون مالیات‌های مستقیم در دستور کار قرار گرفت.

مستوفی افزود: با بررسی اسناد و مدارک به دست آمده از بازرسی انجام شده، مشخص شد حق الزحمه واقعی ۵۷۳ مجری ذی صلاح ساختمان در استان طی سال‌های ۱۳۹۸ لغایت ۱۴۰۲ قریب به ۱۳ هزار میلیارد ریال بوده (بعضی از مجریان ذی صلاح در سنوات مختلف کارکرد داشته اند) لیکن درآمد ابرازی آن‌ها در اظهارنامه‌های مالیاتی تسلیمی بسیار کمتر از این مبالغ اعلام شده بود که با¬ عنایت به مستندات مذکور و با رعایت قوانین و مقررات، بالغ بر ۳ هزار میلیارد ریال مالیات و عوارض در منابع مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده طی اوراق مطالبه و تشخیص صادره، از مودیان مذکور مورد مطالبه قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • برای فروش بالاتر از سقف تبصره ۱۰۰، اظهارنامه تعاملی تولید می‌شود
  • چرا طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» جنجالی شد؟
  • تاباندن نور بر ابهامات استراتژی مالیاتی دولت
  • شناسایی ۳ هزار میلیارد ریال فرار مالیاتی حوزه ساخت و ساز در خوزستان
  • سه سال فرصت تنفس در طرح مالیات بر عایدی سرمایه
  • پول نقد بیاورید تا پزشک محترم مالیات ندهد!
  • جزئیات مالیات بر عایدی سرمایه برای طلا، مسکن و خودرو اعلام شد
  • جزییات مالیات بر عایدی سرمایه برای طلا، مسکن و خودرو اعلام شد
  • «مشاغل خاص» زیر تیغ عدالت مالیاتی
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!